Mange af nutidens bloggere, ønsker at tjene penge på deres blogs, hvilket jeg også selv gør. Mange placerer derfor diverse bannere rundt omkring på deres blog, for at tjene lidt lommepenge ved, at folk tjekker annoncen ud.

Min erfaring er, at nærmest alle banner-annoncer nærmest aldrig konverterer (giver salg osv.). Derfor vil jeg anbefale alle bloggere om, at fjerne de fleste bannere, og derimod fokuserere på “tekst-reklamer”.

Når jeg siger tekst-reklamer, mener jeg, at du skal skrive “Køb her!”, “Bestil her!”, “Se mere her!” osv., og derefter kæde det sammen med et affiliate link, da det vil virke meget mere “uskyldigt”, og flere vil tro, at du gør det for venlighedens skyld, og ikke bare for at tjene penge.

Du vil måske sige “Men man kan jo alligevel se på linket, at det er et affiliate link?”. Ja, medmindre du bruger et smart værktøj, som Pretty Links, som jeg har skrevet om på min egen blog.

Husk på, at vi alle har forskellige besøgende, og at det sagtens kan være at dine besøgende er vilde efter banner-annoncer. Jeg vil bare prøve at belyse, at standard for denne type af annoncering ikke giver så godt i forhold til tekst-annoncer.

Jeg håber du kunne bruge dette tip til noget, og håber det maksimerer din indtjening med 776 %! 🙂

Dette indlæg er skrevet af Tobias Hyldeborg, som normalt blogger på TobiasH.dk. Se blandt andet hans indlæg om CR-48.