Data:
Vejledende pris: 12 kr
Producent: Inventive inc. – tap tap tap

Plus: Det er utroligt nemt at dele billeder med Facebook, Flikr og Twitter
Minus: Tilbyder ikke lige så høj opløsning som det indbyggede kamera app.

Anmeldelse:
Hvis du logger dig ind i Apple Store, har du rigtig gode muligheder for at finde gode altivernativer til standard kamera-appen til iPhone. Disse nye kamera-apps tilbyder ofte gode muligheder for ekstra features i forhold til standardversionen.

I denne test kigger vi nærmere på appen Camera+, som er et af de mere populære kamera-apps med over 6 millioner downloads.

Camera+I programmet har du mulighed for at vælge fire forskellige optagelsestilstande: Normal, stabilizer, timer og burst.
Derudover er der indtegnet et fint gitter på skærmen. Dette gør det meget nemmere at få taget helt vandrette og lodrette billeder, hvilket mangler i den preinstallerede app på iPhonen. Fokus på billedet indstilles utrolig nemt med et tryk på skærmen. Indstillingen af eksponeringen sker også utrolig nemt med en funktion i højre side.

Man har naturligvis også mulighed for at bruge LED-blitzen på iPhonen.

Efter billedet er taget, kommer de store fordele til udtryk på appen. Her kan man nemlig lynhurtigt bl.a. redigere i billederne. Man kan bl.a. beskære billedet, tilføje ramme, rotere eller anvende sjove effekter på billedet. Herefter kan man direkte fra programmet hurtigt uploade billederne til Facebook, twitter eller hvor man ønsker det.

En anden funktion, som er super smart med denne app er billedernes metadata. Her vil du nemlig kunne finde oplysninger om billedets lukketid, hvor i verden billedet er blevet taget og meget andet.

Dog tilbyder Camera+ ikke billeder i lige så stor opløsning, som standardversionen for iPhone 4 ellers gør. Fordelen ligger klart i de mange muligheder i redigeringsværktøjerne der er hurtigt og nemt til rådighed efter billedet er taget.

Konklusion
Camera+Camera+ er klart en app, som kan anbefales at prøve af. Den giver rigtig mange muligheder, og er klart de 12 kr værd!

Artikel skrevet af:
Casper Harlev
ProGadget.dk