Om du er studerende eller professionel – og er du udstyret med lidt i-hightech i form af en iPad, så er ”lommer” noget for dig.  iPad lommen var oprindeligt designet til, at beskytte vores dyrebare teknologi. Men med tiden er vi begyndt at stille flere krav, hvorfor disse i dag ikke blot skal sikre beskyttelse, nej, vi vil have funktionalitet og godt design. For at give dig lidt inspiration til dit næste lomme køb – er her et håndplukket udvalg af smagsfulde iPad lommer, der kan mere end at beskytte!

Burgerman - iPad lomme

Burgerman – Til Den Smarte
Denne slanke lomme er designet til nem transport og opbevaring. De små skæve og farverige figurer er designet af Jon Burgerman – Som med garanti vil lyse op på en grå mandag morgen
Prisen ligger på ca. 210 DKK (£22.50) køb den her.

Mulberry - iPad lomme
Mulberry – Til Luksusdyret
Denne lomme er til dem af jer, der foretrækker tingene lidt mere subtile og sætter pris på livets små luksusglæder. Den er designet af Mulberry og er i læder med firmaets logo stemplet diskret på den ene side. Det kunne blive din for ca. 1400 DKK.
Prisen ligger på ca. 1400 DKK (£150) køb den her.

Isokit Vintage Plaid - iPad lomme

iSockit Vintage Plaid – Til Hipsteren
Ved at mikse nyt med gammelt kan ting skille sig ud – og det samme gælder her. Den lomme er fremstillet af genbrugs materialer (beklager, men ingen præmier for at gætte, hvad dette materiale var brugt til før) designerne fra Blythe King lavede denne lomme – som du enten vil elske eller hade. Uanset hvad, så vil den skille dig og din iPad ud fra mængden!
Prisen ligger på ca. 510 DKK (£55) køb den her.

Hanakapiai - iPad lomme

Hanakapiai – Til den Økologiske
Med en kommende vinter i sigte, gør denne uldne lomme sig utrolig indbydende. Den er lavet udelukkende af organisk hamp og 100 % genbrugs polyesterfleece. Denne lomme er omtrent lige så grøn som dig eller mere?! Den er endda farvet med giftfri og skånsom blæk!
Prisen ligger på ca. 190 DKK (£20) 

Aquapac -iPad lomme

Aquapac – For Actionmanden
Strand og teknologi har aldrig rigtigt gået hånd i hånd – I hvert fald ikke før nu! Aquapac har en serie af vandtættelommer, som du kan bruge til at gøre din iPad / iPhone strandklar! De er i et virkelig godt designet, og sammenlignet med mange andre vandtættelommer er prisen yderst fair.
Prisen ligger på ca. 420 DKK (£45) køb den her.

Forfatter Bio
Stine er passioneret omkring teknologi og ikke mindst indpakningen af den – Hun blogger om fashion trends for MiintoFashion outlet på nettet der også har smarte lommer til din iPad!