Mange uerfarne pokerspillere spørger sig selv hvorfor spille poker?
Svaret er ganske enkelt:
Mange spiller poker ikke kun fordi det er sjovt, men også på grund af den udfordring, det giver rent intellektuelt. Det er et spil der giver mental stimulation og kræver visse færdigheder, hvor der utallige konkurrencer, hvor pokerspillere kan tjene tusindvis af dollars. Frem for alt er det underholdning og en måde at tjene penge.

Tjen penge på poker

Det første svar til hvorfor spille poker? er penge. Poker er et spil, med store penge, og dette er medvirkende til at få mange mennesker til at begynde at spille poker. Selvom en pokerspiller kan folde mange gange i et enkelt spil, vil der altid være en tålmodig spiller der går hjem med den store gevinst.

Poker er ikke et gambling spil, som de fleste andre spil på et casino, og med tilstrækkelig øvelse og viden kan enhver spiller tjene penge på poker. Du kan enten bruge nogle timer hver uge for at lære poker, spille for sjov eller tjene et par småpenge, eller du kan give poker din fulde tid, blive en pro og gøre poker til din vigtigste indkomst, det hele afhænger af dig, din beslutsomhed og hvad du vil.

At tjene penge på poker er selvfølgelig ikke helt enkelt og man behøver noget tid for at lære færdigheder, teknikker og spillet samt en god portion tålmodighed, men det er opnåeligt, hvis du beslutter dig for at lære reglerne for poker og strategier, som er grundlaget for at tjene penge på poker.

Den intellektuelle udfordring

Den anden grund til at spille poker er den intellektuelle udfordring som spillet giver. Som tidligere nævnt – poker er ikke et gambling spil, selvom et element af tilfældighed er til stede, er det mere en intellektuel udfordring, hvor man skal udnytte sine fulde mentale evner for at vinde.

Den intellektuelle udfordring i poker varierer fra spiller til spiller. For nogle er bluff den virkelige udfordring, mens det for andre er den intellektuelle udfordring det kræver at læse modstanderes hænder. Succesfulde pokerspillere vinder deres glæde ved at lære, hvordan et system fungerer, og hvordan systemet kan brydes.

De sociale aspekter

Bortset fra den intellektuelle udfordring, og de penge, der kan tjenes ved at spille poker, har dette spil har en anden attribut, og det er det sociale aspekt af det. Poker er et socialt spil – spillere sidder omkring et spillebord og kan spille og snakke i timevis, der styrker deres venskab. Poker tilbyder dig en chance for at møde nye mennesker og få nye venner, mens du spiller dit foretrukne spil.

I mange tv-udsendelser kan du se de traditionelle ”drenge aftener”, hvor nogle fyre sidder omkring et bord og spiller poker ud på de små timer om natten, det er et typisk eksempel på det sociale aspekt af poker – man spiller, snakker og hygger på samme tid.

Ingen grænse for spillet

En anden stor grund til at spille poker er, at der ikke er et loft for hvad man kan med dette spil – der altid større borde med flere penge, eller en anden konkurrence at deltage i. Der er ingen grænser for poker, kun dem du bestemmer efter dine præferencer.

Du kan vælge at spille ”hjemmekampe” med lille risiko, men meget sjov, eller du kan gå ”all the way” og aldrig stoppe, indtil du har nået de største poker konkurrencer som World Series of Poker eller The World Poker Tour, hvor millioner af dollars præsenteres som førstepræmie.

Spændingen ved konkurrencer

Hvert spil, der omgiver penge er spændende på sin egen måde, men poker udgør en større spænding, da det ikke kun er et hasardspil, men et spil, hvor de mest kvalificerede og dygtige spiller vinder og ikke de heldige. Dybest set dette spil er en spændt konkurrence mellem spillerne og en nervepirrende begivenhed, der bringer det bedste og værste ud i mennesker.

Husk at være en ansvarlig online gambler og poker spiller og spil ikke for mere end du er villig til at tabe.

God gambling!

Sponsoreret indlæg.