Uge 7 byder som de fleste andre uger på året på en masse god tennis. Ugens største turnering er ATP 500 turneringen i Rotterdam. Turneringen, som spilles på indendørs hardcourt,  har trukket mange af de store navne til sig.

Argentinske Juan Martin Del Potro er førsteseedet i Rotterdam, og blandt favoritterne til at hjemtage trofæet og de 500 ATP-points der medfølger. Del Potro har dog været plaget af en skade i håndleddet, der efter sigende stadig skulle genere. Del Potro havde en forfærdelig første grand slam i Australien, hvor han meget skuffende røg ud til spanske Bautista Augusta, og siden har han faktisk ikke spillet.

Han åbner med en meget svær første kamp mod franske Gael Monfils, som kommer direkte fra en turneringssejr i Montpellier. Nok er Del Potro førsteseedet, men oddsene for, at det er ham, der tager trofæet er tvivlsomme.

Britiske Andy Murray er andenseedet. Han er røget helt ned som nummer seks i verden efter at have kæmpet længe med en rygskade. Han lignede bestemt heller ikke en mand, der var helt på toppen, da han tabte 1-3 til Roger Federer i kvartfinalen i årets første grand slam i Australien. Er Murray tilbage i nogenlunde form, kan han dog sagtens gå hele vejen her i Rotterdam.

Den sidste af de store favoritter finder vi i tjekkiske Tomas Berdych, som er tredjeseedet i denne uge. Tjekken har vist fremragende spil i løbet af  2014, og nåede til semifinalen i Australian Open, hvor han tabte til den senere vinder Stanislas Wawrinka i en uhyre tæt kamp. Siden har Berdych vundet to sikre 3-0-sejre i Davis Cup, og ligner generelt en mand fyldt med selvtillid. Berdych er et godt bud på en vinder i Rotterdam.
Nyder du at foretage lidt live betting, mens du ser tennis, så slå et smut forbi bet365.

Sponsoreret indlæg.