UNiDAYS studierabat

Hvad er UNiDAYS?

UNiDAYS er en forholdsvist ny og utrolig smart service, som giver dig studierabat. Du kan altså ved at tilmelde dig deres service, blive informeret om en lang række webshops, som sælger alverdens spændende ting og sager online. Disse virksomheder har alle det tilfælles, at de tilbyder store rabatter til dig som studerer.

Gå til UNiDAYS og opret dig – få studierabat med det samme!

Lige i øjeblikket er mængden af rabatter, som er målrettet imod danske forbrugere ikke så voldsomme. Der findes dog 3 store webshops, som helt klart kan anbefales. Disse 3 er webshops som du blandt andre danske og rigtigt mange internationale, kan finde hos UNiDAYS. Og er du studerende, så kan du ved alle få en større eller mindre rabat igennem de webshops, som er tilmeldt UNiDAYS.

I øjeblikket er der ca. 3,6 millioner studerende verden over, som har tilmeldt sig UNiDAYS, på trods af at konceptet først gik online i 2011. Du er altså med på noget relativt nyt, som ikke er kendt for ret mange danskere endnu. Det kan du være med til at lave om på og samtidigt spare en masse penge, når du handler hos bl.a. ASOS og Apple. Hos begge får du nemlig ved hjælp af UNiDAYS en rabat op til 10%, hvis du er studerende.

Apple studierabat

Hos Apple ligger procenterne på lidt forskellige point. Nogle produkter giver en meget lille procentdel rabat, hvorimod andre når helt op på de 10%. Der er derfor lidt veksling ved denne webshop, men hvis du er ude efter nogle splinternye og lækre Appleprodukter, så kan du her have en meget god mulighed for at spare rigtigt mange penge.
Hvad Apple forhandler ved du jo godt på forhånd, men hvis du skulle være i tvivl så kan du få stort set alle af Apples produkter på webshoppen. Dette er alt fra iPhones, til MacBooks, til nye originale høretelefoner og meget andet tilbehør. Helt vildt mange forskellige muligheder med Apple studierabat.

ASOS studierabat

Hos ASOS får du en masse super lækkert og vanvittigt moderne tøj. Og alt dette er til en ganske fornuftig pris. De priser du ser på siden er dog ikke dem der gælder for dig. Du får nemlig 10% rabat på alle produkter på siden, når du benytter dig af UNiDAYS studierabat. Så igen er der altså masser af penge at hente. Har du for eksempel tænkt dig at bruge 1000 kroner på siden. Ja, så får du faktisk smidt 100 kroner tilbage i pungen igen med AOS studierabat. Super smart og nemt.

Gå til UNiDAYS og opret dig – få studierabat med det samme!