Hvis du før har prøvet at indhente tilbud fra forskellige murermestre før, så ved du nok alt om, hvor besværlig en proces det kan være. Det tager både lang tid at indhente tilbud fra forskellige virksomheder, det er svært at holde styr på de forskellige tilbud man har hentet, og generelt er det bar svært at holde styr på det hele.

Der er efterhånden kommet en del sider, hvor man kan indhente tre tilbud på alverdens ting og sager, så som bilreparation, catering, tandlæge osv. Nu er der altså også kommet sådan en side, hvor det er muligt at indhente tilbud på alverdens opgaver, du måtte stille en murermester.

Konceptet bag disse ”Indhent 3 tilbud”-sider er, at du nemt og hurtigt beskriver, hvilken opgave du ønsker at få løst, og så har hjemmesiden en række partnere, der melder tilbage med en pris. Det smarte ved dette koncept er, at du har samlet alle tilbud ét sted, og nemt kan danne dig et overblik over de forskellige tilbud.

Hvilke opgaver kan man få hjælp til?

På den pågældende hjemmeside er det muligt, at få indhentet tilbud af alle de slags opgaver du normalt ville kontakte en murermester for at få lavet. Du skal egentlig blot betegne hjemmesiden, som var det en murermester du ville kontakte – Det foregår bare meget mere simpelt og ligetil.

Eksempler på opgaver man eventuelt kunne ønske at få lavet, kunne eksempelvis være et nyt badeværelse, nye fliser eller nybyg. Murermestrene der byder på din opgave, har selvfølgelig hver især deres kernekompetencer, men du kan naturligvis nemt udforske de leverandører, der giver tilbud på din opgave.

Nogen gange betyder pris ikke alt, og derfor er det også super smart, at man kan læse mere om leverandørerne, inden man endeligt vælger hvem man gerne vil have til, at lave den opgave man gerne vil have lavet.

Hvad koster denne service?

For en service som denne skulle man umiddelbart tro, at man skulle slippe nogen håndører for at få det store overblik, og samtidig finde den billigste og bedste murermester til sin opgave man ønsker at få løst.

Dette er rent faktisk ikke tilfældet. Servicen fungerer således, at den som indhenter et tilbud, ikke betaler noget som helst. Det er nemlig murermesteren, der betaler en procentdel af det beløb, som opgaven lyder på.

Det er selvfølgelig forskelligt, hvordan de forskellige tjenester fungerer, men langt de fleste fungerer altså på denne måde, og koster ikke privatpersonen der indhenter en opgave noget som helst.

Kun troværdige murermestre

I takt med at de personer der indhenter tilbud, nemt kan kontakte ejeren af siden, eller give feedback på murermesteren, så vil det udelukkende være seriøse og troværdige murermestre, der får lov at blive på siden.

Hvis du kunne tænke dig at indhente tilbud fra en murermester, kan du nemt komme i gang allerede nu!