Det hører til sjældenhederne, at et dansk hold kan betragte en europæisk kamp som en træningskamp, men det er ikke desto mindre tilfældet for EfB-træner Niels Frederiksen og hans mandskab forud for torsdagens kamp mod belgiske Standard Liege.
Torsdag aften er der igen live fodbold på Blue Water Arena i Esbjerg, når de stolte vestjyder tager imod Standard Liege i Europa Leagues gruppespil, og det er en turnering hvor esbjergenserne hidtil har leveret fantastiske præstationer. Holdet er allerede kvalificeret til forårets 1/16-delsfinaler, og derfor har træner Frederiksen mulighed for at rotere i spillertruppen, og give plads til nogle af dem, der ikke har fået så meget spilletid i efteråret.

Vi tager hensyn til vores situation i Superligaen, men vi kommer til at stille med et fint hold mod Standard Liège. Det bliver absolut med 11 spillere fra start og syv på udskiftningsbænken, som går efter en succesoplevelse, og taktisk har vi fokus på at skabe chancer. Men hvis en af de spillere, der skal spille mandag, har godt af ikke at spille i morgen, så spiller han ikke, siger Niels Frederiksen.

I den belgiske lejr har Liege udspillet sin rolle i turneringen, og klubben kommer ikke til Jylland med sit bedste hold, men det er stadig et hold med masser af kvalitet, mener EfB-træneren.

Vi har kunnet læse os til, at Standard Liège sparer fem af profilerne, og i forvejen har de to spillere i karantæne. Men klubben har en meget bred trup og en udskiftningsbænk af høj kvalitet.

Bookmakerne er allerede ude med odds på kampen, og bet365 tilbyder odds 2.05 på en dansk sejr, mens oddsene i skrivende stund er odds 3.50 og odds 3.40 for henholdsvis uafgjort og sejr til Standard Liege.

Sponsoreret indlæg.